Bäst bonuskort

Kreditkort med bäst bonus

När det kommer till att hitta det kreditkort som ger bäst bonus så får man först och främst kolla var man kommer att handla och använda sitt kreditkort. Detta på grund av att de olika kreditkorten ger olika typer av bonusar beroende på var de nyttjas. 

Vet du med dig att du nätshoppar mycket så bör du definitivt införskaffa ett kreditkort istället för att använda ditt vanliga debetkort som du fått utfärdat av banken. Det tråkiga med ditt vanliga debetkort är att du inte får några som helst bonusar, förmåner, försäkringar eller cashback’s på dina köp. 

Komplett kreditkort är idag enligt oss det kreditkortet med bäst bonus om man ser till helheten. Om du dessutom handlar mycket teknikprylar eller elektronik så är det ett fantastiskt kort. Med komplett kreditkort får du bland annat:

  • 0,5% bonus på alla köp du gör
  • 1% bonus på alla köp över 20.000 kr
  • 4% rabatt på alla köp i Kompletts webbutik
  • Reseförsäkring
  • ID-Skydd
  • Upp till 100.000 kr i räntefri kredit i 50 dagar

Med Komplett kreditkort får du rabatt på alla köp som du gör. Du får 0,5% bonus på alla köp, oavsett var och till vilken summa. 1% bonus på alla köp över 20.000 kr och hela 4% rabatt på alla dina köp som du gör i Kompletts webbutik som säljer näst intill allt inom hemelektronik och prylar, dessutom till väldigt bra priser!

Du får en bra och omfattande reseförsäkring som täcker upp för saker som om planet är försenat eller inställt, ditt bagage blir försenat eller försvinner helt eller behovet av hyrbil dyker upp utomlands pga någon akut situation. 

När du skaffar Komplett kreditkort så får du ett kostnadsfritt ID-skydd som skyddar dig mot att utsättas för ID-kapning som är ett mycket vanligt förekommande fenomen tyvärr 2022. Alla har vi säkerligen hört talas om någon som blivit ID-kapad där förövarna har lyckats beställa hem grejer med hjälp av ens personnummer. Tyvärr så upptäcks det allt för sent när skadan redan är skedd. Man brukar inse att man blivit ID-kapad när man får hem en kreditupplysningskopia ifrån UC eller Creditsafe om att en kreditupplysning är gjord. 

Här blir du direkt notifierad av Komplett som kontaktar dig om en kreditupplysning görs så att du vet om det och snabbt kan agera om den inte är utförd i o med ett eget köp som har gjorts.

När du blir kund så görs en kreditupplysning som sedan tillsammans med uppgifterna kring din årsinkomst bestämmer hur högt kreditutrymme som du får. Du får här upp till 100.000 kr i helt räntefri kredit i hela 50 dagar utan någon som helst kostnad. Läs mer på www.hittakreditkortet.se om du vill ha mer utförlig information kring Komplett kreditkort eller andra kreditkort som finns på marknaden. Hittakreditkortet är en renodlad jämförelsesajt som listar och jämför alla marknadens kreditkort och hjälper dig att välja och hitta rätt kreditkort utifrån ditt personliga behov.